Nytårs retreat på Bjørnø

Dato: mandag den 28/12-20 kl 13.30 til onsdag den 30/12-20 kl 11.30

Nytårs retreat på skønne Bjørnø ved Fåborg, hvor du har mulighed for at runde året af med ro, fordybelse og nærvær. Her sættes hverdagen på pause og der vil være tid og rum til at mærke krop, hjerte og sind. Du vil få kontakt til gamle mønstre og vaner, som du kan give slip på, så det kommende år kan starte med plads til ny energi.

Dagene indeholder:

  • Blid MediYoga, hvor vi vækker kroppen og hjertet.
  • Bevægelses/danse workshop.
  • Gåture i den smukke natur på Bjørnø.
  • Mulighed for 1 til 1 sessioner i
    • BevidsthedsBerøring
    • Klangmassage

Hvem møder du på Nytårs retreat?

Hvem møder du på Bjørnø

Pernelle Berger Lilliendal

MediYoga terapeut og lære

Mit navn er Pernelle, jeg er indehaver af Lilliendal Yoga. Lilliendal Yoga er beliggende i Aabenraa, hvor jeg også bor med min mand Kim.

Jeg er uddannet MediYoga terapeut og lære, Kontor-Yoga instruktør, samt klangmassør.
Til daglig underviser jeg i MediYoga ved AOF og Hjerteforeningen, samt udbyder Kontor-Yoga til firmaer.
Og indimellem har jeg klangmassage og en til en MediYoga sessioner.

Jeg er meget fascineret af den måde, hvorpå yogaen og klangen kan spille sammen og give ro og balance i kroppen og hermed hjælpe folk med f.eks. stress eller udbrændthed.
Hvem møder du på Bjørnø

Jonathan Svendsen Lilliendal

BevidsthedsBerøring facilitator

Jeg hedder Jonathan og min hjertesag er at hjælpe andre med at bevæge sig hjem i kroppen. Jeg tror på, at mange af de udfordringer vi oplever personligt og kollektivt i den moderne verden, bunder i adskillelsen mellem krop, hoved og ånd. Derfor arbejder jeg med at forbinde dem, samt forbinde mennesket og den øvrige natur. Det gør jeg i min egen virksomhed “Hjem I Kroppen”, hvor jeg tilbyder BevidsthedsBerøring, workshops og foredrag.

Jeg har en bachelor i Idræt og Sundhed og er uddannet BevidsthedsBerøring facilitator. Jeg har mange år arbejdet som underviser på universitetet, højskole og foreninger.
Hvem møder du på Bjørnø

Camilla Svendsen Lilliendal

Dramalærer

Jeg hedder Camilla og min vision er at styrke relationer og skabe nye, grine med mennesker, skabe nærvær, øge kropsbevidstheden og tilstedeværelsen og nære folk. Det gør jeg gennem ekspressiv dans og bevægelse, sjove lege og energiøvelser. Foruden mit selvstændige virke hvor jeg holder workshops og forløb for bevægelses nysgerrige mennesker, nybagte mødre og deres babyer er jeg efterskolelærer.

Jeg har en bachelor i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet og så er jeg uddannet dramalærer fra Den Frie Lærerskole.

Workshop

MediYoga (Pernelle)

MediYoga (medicinskyoga) giver ro og balance i en til tider stresset hverdag. I MediYoga bruges vejrtrækningen, enkle øvelser og stræk, samt meditation til at komme ned i kroppen, så man lærer at mærke efter, hvordan man har det og få åbnet op for energiflowet i kroppen.

Vi starter begge morgener med at komme ned i kroppen og få energi til en ny dag.

Danse workshop (Camilla)

I den ekspressive danse workshop, vil fokus være på sanseligheden frem for udførelsen og jeg vil lære jer lidt om Labans bevægelsessprog. Sammen vil vi lave noget der ligner spøjs dans, men der er ingen koreografi, kun spændende og udfordrende bevægelsesprincipper. Det kræver ingen forudsætninger andet end et åbent sind og en krop der er klar på at bevæge sig.

Jeg glæder mig til at bevæge jer.

Bevægelses workshop (Jonathan)

 I en workshop med mig vil vi udforske, hvordan vi kommer ned i kroppen, styrker vores kropsbevidsthed og frigiver åndedrættet. Det gør vi med meditative bevægelsesoplevelser både alene og i relation med andre og naturen.

Tilkøb til nytårs retreat

BevidsthedsBerøring (Jonathan)

BevidsthedsBerøring er en kropsterapi, som formidler mild afspænding, harmonisering og støtte til kroppen på dens egen præmisser, så klienten kan finde ro og balance i sig selv. Kroppen skannes og spejles med milde lyttende hænder og der åbnes op til klientens kropsbevidsthed og indre rum.

Du kan tilkøbe en BevidsthedsBerørings session sammen med en klangmassage.

Klangmassage (Pernelle)

Klangmassage foregår med klang-/syngeskåle som placeres enten på kroppen eller ved siden af, og her hjælper vibrationerne og frekvenserne kroppens nervesystem til at falde til ro, samt give en blid men effektiv massage til bindevævet.

Du kan tilkøbe en klangmassage sammen med en BevidsthedsBerøring session.

Overnatning på Bjørnøgård

Du overnatter på Bjørnøgård i skønne værelser, hvor du kan vælge mellem delt dobbeltværelse eller enkelt værelse. Der vil være fuld forplejning alle dage med lækker mad lavet af Kirsten, som ejer Bjørnøgård. Vin, øl og vand kan tilkøbes i Cafe Pileflet.

Læs mere om Bjørnøgård her

Hvordan kommer jeg til Bjørnø?

Du kommer til Bjørnø med færgen fra Fåborg.

Se afgange og pris her

Dagsprogram

Dagsprogram (ca tider)

Mandag (28/12-20):
Ankomst kl ca 13.30 (færgen afgår fra Fåborg kl 13.10)
Indkvartering + kaffe
Danse-workshop ved Camilla (store sal i beboerhuset kl ca 16 – 18)
Aftensmad (kl 18.30)
Tid til BevidshedsBerørings sessioner og Klangmassage
Hygge og godnat

Tirsdag (29/12-20):
MediYoga (store sal i beboerhuset kl 7.30 – 9.00)
Morgenmad/brunch (kl 9.30)
Workshop ved Jonathan (kl 11.00 – 13.00)
Frokost/kaffe (kl 13.30)
Fri/natur/ tid til BevidshedsBerørings sessioner og Klangmassage
Aftensmad (kl 18.30)
Tid til BevidsthedsBerørings sessioner og Klangmassage
Hygge og godnat

Onsdag (30/12-20):
MediYoga (store sal i beboerhuset kl 7.30 – 9.00)
Morgenmad/brunch (kl 9.30)
Udtjekning (færgen sejler kl 11.30)

Vilkår

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding til retreatet og dette tilbagebetales ikke ved afmelding, men du er velkommen til at give din plads til en anden.

Ved aflysning af retreatet pga. corona-restriktioner inden den 18/12-20 tilbagebetales det fulde beløb. Efter denne dato tilbagebetales det fulde beløb minus 500,- i gebyr.